• 🛠 ⚠️ DEZE PAGINA IS UNDER CONSTRUCTION. VOOR VRAGEN, INTERESSE/-ADOPTIE-AANVRAGEN OF BESTELLINGEN VAN PRODUCTEN MAG U EEN MAIL STUREN NAAR GALGOPROJECT@GMAIL.COM OF BEL ONS VIA +31 6 29 06 48 89 ⚠️ 🛠

 • Hier onder vindt u verhalen van adoptanten.

 • Kleine lieve Mila ,
  Zo zag ik je voor het eerst verschijnen op Facebook een lieve vriendin heeft jouw gedeeld in de hoop een gouden mandje voor jou te vinden .  
  Sinds die dag is ONS leven verandert en gelukkig dat van jou ook lieve meid.
  Je was gevonden bij een jager die niet meer voor zijn dieren kon zorgen en gelukkig hebben alerte  buren het asiel Huellas Puertollano in Spanje gecontacteerd zodat je nipt kon gered worden van de hongerdood.
  Op 29 Oktober 2017 was het dan eindelijk zover je kwam bij ons wonen, een dag die ik nooit zal vergeten een en al emoties. Zowel vreugde omdat je er eindelijk was als ook verdriet om jouw tengere lijfje te zien en wat jou is aangedaan.
  En toch was je onmiddellijk een brok liefde. Ook met ons kleine hondje verliep alles goed. 

  Nu 4,5 maand verder ben je volledig aangesterkt en is het net of je  hier altijd al bent geweest, we zouden jou voor geen geld van de wereld willen missen.
  Je speelt erop los, wandelt heel graag,een echt knuffelbeest en zelfs al kieskeurig in wat je voorgeschoteld krijgt. 

  Kortom ik zeg altijd toeval bestaat niet en hiervan ben jij het levende bewijs … We houden enorm van jou lieve Mila samen met onze kleine pruts Dushi .
  Hierbij wil ik toch iedereen die aan dit project meewerkt zo bedanken , wat jullie doen is met geen woorden te beschrijven !! Mercie , mercie ,mercie
  Liefs Carol XXX

 • Mila nu 4,5 maand en vele kilo's later

Call Now Button