• 🛠 ⚠️ DEZE PAGINA IS UNDER CONSTRUCTION. VOOR VRAGEN, INTERESSE/-ADOPTIE-AANVRAGEN OF BESTELLINGEN VAN PRODUCTEN MAG U EEN MAIL STUREN NAAR GALGOPROJECT@GMAIL.COM OF BEL ONS VIA +31 6 29 06 48 89 ⚠️ 🛠

 • Omdat veel mensen niet weten wat er achter de schermen van Galgo en Little Project nog meer gebeurd, vinden wij het leuk om u een stukje meer te vertellen van onze werkzaamheden.

  Elk transport wat naar Nederland vertrekt vanuit Spanje voor Galgo en Little Project komen er een paar extra kleine hondjes van Little Project mee.

  Hondjes die nog niet geadopteerd zijn maar die wij wel een extra kans daarop willen geven.

  Veelal zijn het de langzitters zoals wij dat noemen, kleine hondjes die over het hoofd gezien worden.

  Maar wij vinden dat elke hond kans moet hebben en krijgen op een gouden mandje, een zogezegd forever home.

  Dus door steeds een aantal van die kleine hondjes steeds naar Nederland mee te laten komen, kunnen ze vanuit Nederland ter adoptie aangeboden worden.

  Het voordeel ervan is dat ze hopelijk al wat dichter bij hun gouden mandje zijn.

  Deze hondjes zijn namelijk wel te bezoeken en men kan met een eventuele huisgenoot die al aanwezig is kijken of er een klik is met de nieuwkomer die men op het oog heeft.

  Het transport van een hondje vanuit Spanje naar Nederland kost 85 euro. Dit bedrag moet per hondje uiteraard eerst ergens vandaan komen.

  Onder andere door financiële steun van Galgo Project, een veiling georganiseerd door Elke Sol, het verzamelen van oude cartridges door Summer Weezenbeek, een veiling georganiseerd door Claudia Langenheuzen Heurter, een flinke donatie door Virginie Verrecas en vele andere mooie donaties door lieve begane mensen hebben wij inmiddels al 60 hondjes naar Nederland kunnen halen en hen een gouden mandje kunnen geven.

  Met het transport komen ze aan in Ospel, daar mogen ze even een paar uur bijkomen van de lange reis. Lekker wat eten en drinken en hun behoefte doen.

  Daarna komt de Bexexpress in beeld, zij laden de hondjes weer in een andere auto en brengen hen naar het asiel Hollandse Kroon wat gerund word door Lettie Stronk.

  Van daaruit worden ze ter adoptie aangeboden. Mensen kunnen de hondjes bekijken op de site van het asiel maar ze ook bezoeken uiteraard.

  Op deze manier krijgen de vergeten hondjes van Little Project een mooie kans op een forever home.

  Maar dit alles kan alleen mogelijk gemaakt worden door de vele donaties, veilingen en geldinzamelingen.

  Zo blijkt maar weer dat je samen sterk moet staan. Alleen een goed geolied team kan zulke mooie dingen waarmaken.

Call Now Button