• 🛠 ⚠️ DEZE PAGINA IS UNDER CONSTRUCTION. VOOR VRAGEN, INTERESSE/-ADOPTIE-AANVRAGEN OF BESTELLINGEN VAN PRODUCTEN MAG U EEN MAIL STUREN NAAR GALGOPROJECT@GMAIL.COM OF BEL ONS VIA +31 6 29 06 48 89 ⚠️ 🛠

 • Graag willen wij uw aandacht en medewerking en hopelijk donaties, vragen voor het volgende probleem. We hebben in het asiel Huellas Puertollano te kampen met heuse muizenplagen en niet voor even maar continue. De droogte zorgt ervoor dat de muizen hun eten niet meer op het land kunnen vinden en dus naar de bewoonde wereld trekken, zo ook naar het asiel.
  Nu is een muis ook een dier uiteraard maar vernielingen vinden wij uiteraard niet fijn.  Eerst was het eten van de honden aan de beurt waar wij uiteraard niet op zaten te wachten.

  Buiten dat het voer overal heen gesleept werd brengen muizen ook ziektes met zich mee dus wilden wij het voer voor de honden beschermen. Dus hebben wij 2 jaar geleden al een container aangeschaft om daar al het eten in op te slaan en te bewaren. Maar nu zijn de muizen dus zo brutaal geworden dat ze zich ook tegoed zijn gaan doen aan de vele medicatie en verbandmiddelen die wij verzameld hebben, gedoneerd krijgen en opgeslagen hebben. En dat vinden wij dus een veel groter probleem. Medicijnen en verbandmiddelen zijn heel hard nodig in het asiel omdat er dagelijks wel gewonde honden zijn of worden binnen gebracht. En zoals u zelf ook zult weten zijn medicijnen en alles wat daar mee te maken heeft vrij kostbaar en het asiel heeft het financieel al heel zwaar dus zulke ongenode gasten die dan ook nog eens de boel aanvreten zitten wij uiteraard niet op te wachten.

  Daarom vragen wij nu dus uw hulp. Want wat willen wij? Wij willen graag nog een container aanschaffen die wij op het terrein kunnen plaatsen. Een container waarin de medicijnen en verbandmiddelen en ontsmettingsmiddelen etc. allemaal veilig liggen en dus niet aangevreten zullen gaan worden.
  Een container kopen en vervoeren naar het asiel kost 1700 euro inclusief B.T.W. een bedrag wat het asiel absoluut niet heeft en wij ook niet even uit ons zak kunnen trekken.
  Daarom vragen wij uw hulp, om het met elkaar waar te kunnen gaan maken dat we deze container aan het asiel aan kunnen gaan bieden.

  Inmiddels hebben wij al een prachtige donatie van 500 euro mogen ontvangen van Gitte Klynstra en een prachtige donatie van iemand die liever anoniem wil blijven van 475 euro. Samen goed voor 975 euro dus het grootste gedeelte is er al.

  Wij hebben nog een prachtige donatie mogen ontvangen van 1000 euro van iemand die liever anoniem wilt blijven, wat een geweldig gebaar waar wij enorm dankbaar voor zijn.

  We hebben nu het prachtige bedrag van 1975 euro bij elkaar en de container is inmiddels besteld zodat de medicijnen en verbandmiddelen in het vervolg intact zullen blijven en niet meer aangevreten zullen kunnen worden door muizen of ratten.

  Heel hartelijk bedankt namens alle hondjes en de vrijwilligers van het asiel.

Call Now Button