• 🛠 ⚠️ DEZE PAGINA IS UNDER CONSTRUCTION. VOOR VRAGEN, INTERESSE/-ADOPTIE-AANVRAGEN OF BESTELLINGEN VAN PRODUCTEN MAG U EEN MAIL STUREN NAAR GALGOPROJECT@GMAIL.COM OF BEL ONS VIA +31 6 29 06 48 89 ⚠️ 🛠

 • Vanaf heden kunt u bij Galgo Project een GPS Tracker huren voor uw Galgo. Een onmisbaar item als u een nieuwe of angstige Galgo adopteert. Tevens is dit ook de enige GPS Tacker waar honden mee kunnen zwemmen, hij is 100% waterdicht.
  U kunt de GPS Tracker bij ons huren voor 5 € per maand. U betaalt vooruit een borg van 90 €. Voor elke maand of een deel daarvan betaald u 5 €. Op het moment dat u de GPS Tracker weer bij ons inlevert krijgt u van ons de borg terug minus het aantal maanden (of een deel daarvan) dat u de GPS Tracker gehuurd heeft van ons.
  Bij verlies van de GPS Tracker blijft de borg van ons. Bij eventuele beschadiging van de GPS Tracker of de oplader worden de kosten verrekend met de borg.
  Bevalt de GPS Tracker u zo goed en zegt u ik wil er zelf 1 in mijn bezit hebben dan kan dat ook. Wij verkopen ze in de webshop voor 90 €.
  LET OP!! U DIENT DE GPS TRACKER WEL RUIM VOORUIT TE RESERVEREN DAAR WIJ ER MAAR EEN PAAR OP VOORRAAD HEBBEN.

  Voor deze GPS Tracker heeft u geen prepaid kaartje nodig en hoeft u ook geen abonnementsgeld te betalen. De abonnementskosten worden namelijk door Galgo Project betaalt.

  De Tractive GPS Tracker voor huisdieren en andere dieren laat u ten alle tijden de locatie van het dier zien. Controleer de locatie van uw huisdier in een internet browser of via een van onze gratis mobiele apps voor smartphones (iPhone, Android) of via een webbrowser.

  Tractive GPS Tracker: Safe Zone
  Wilt u een waarschuwing krijgen als uw hond of kat het terrein verlaat? Of wellicht heeft u een paard wat er regelmatig van door wilt gaan? Dan is dit een fantastische functie van de Tractive GPS Tracker die u niet wilt missen Tractive Safe Zone. Zodra uw huisdier de veilige zone verlaat ontvangt u direct een waarschuwing op uw smartphone. Geen SMS kosten, geen verborgen kosten.

  Wij activeren voor u het apparaat en geven u een duidelijke uitleg van de werking en hoe u uw hond 24/7 kunt volgen.

  Tractive is ook te gebruiken in andere landen. Dit kan handig zijn als u op vakantie gaat of als u in het buitenland woont of gaat wonen.

  LIVE-Tracking
  Tractive toont u niet alleen waar uw huisdier was een paar minuten geleden, maar ook kunt u uw huisdier LIVE-volgen via internet of de Tractive Apps. Start de Live Tracking modus en u zult de route waar uw huisdier was en waar het nu wordt getraceerd zien.

  Integrated Light
  De geïntegreerde verlichting helpt niet alleen om vermiste huisdieren in het donker te vinden, maar verhoogt ook de zichtbaarheid van uw huisdier wanneer het buiten is.

  Tractive Apps
  Met de gratis Tractive apps voor iPhone en Android kunt u de locatie van uw huisdier zien op een interactieve kaart. Met Tractive apps, kunt u ook belangrijke informatie over uw huisdier beheren zoals allergieën, dierenarts afspraken en vaccinatie afspraken.

  De Applicatie werkt op de volgende telefoons

  • iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6+

  • Android: Smartphones using Android Version 4.1. Jelly Bean API 16 en nieuwer

  • Windows Phone: Windows 8.1 en nieuwer

  • U kunt ook gebruik maken van uw browser

  Inhoud van de verpakking:
  – Tractive GPS Tracker
  – Halsband om het apparaatje aan de halsband van uw hond te bevestigen
  – Tractive A / C-adapter
  – USB-kabel met oplaadfunctie klem

  Gewicht: 35g (1.2oz)

  – Grootte: 51mm x 41mm x 15mm
  – Levensduur batterij: 2-5 dagen, afhankelijk van netwerkdekking en het gebruik
  – Batterij is volledig opgeladen in 2 uur
  – 100% waterdicht dus uw hond kan er ook mee zwemmen!

Call Now Button