• 🛠 ⚠️ DEZE PAGINA IS UNDER CONSTRUCTION. VOOR VRAGEN, INTERESSE/-ADOPTIE-AANVRAGEN OF BESTELLINGEN VAN PRODUCTEN MAG U EEN MAIL STUREN NAAR GALGOPROJECT@GMAIL.COM OF BEL ONS VIA +31 6 29 06 48 89 ⚠️ 🛠

 • Iniesta 🌟 PERFECT ALS EERSTE GALGO 🌟

  🍀 Iniesta verblijft bij een pleegadres in NL 🍀

  Wat zijn pleegadres over hem kan vertellen:
  Iniesta is een prachtige, lieve Galgo jongen. Hij luistert goed, nog beter mét een koekje. Ook is hij al zindelijk. Iniesta voelt zich thuis prettig met de andere honden. Helaas kan hij níet met katten.

  Zijn verhaal uit Spanje:
  Iniesta, Raya, Chupito en Vela zijn 2 broers en 2 zusjes. Allemaal van dezelfde galguero (jager) die ze bij het asiel afgegeven heeft. De galguero deed trots zijn verhaal dat de honden dol zijn op mensen en vooral kinderen. Ze zijn met zijn kinderen namelijk opgegroeid. Hoe kan je zo trots zijn daarop en dan je dochtertje bijbrengen dat je een hond gewoon weer afdankt?

  Voor ons is dat nog steeds niet te bevatten en we zullen er nooit aan wennen. De beste man was nog zo vriendelijk ook een zak voer voor de honden af te geven. Vervolgens nadat hij zijn 4 honden overhandigd had liep hij weg zonder om te kijken. Hoe kan je zo harteloos zijn, hoe kan je hen die zo hun best voor je gedaan hebben verlaten? Voor ons en wellicht ook voor u zal het altijd onbegrijpelijk blijven.

  Hier ziet u Iniesta, een geweldig lieve Galgo. Hij heeft totaal geen angst voor mensen en is zeer sociaal met andere honden. De ideale galgo voor mensen die aan hun eerste windhond willen gaan beginnen.
  Deze mooie jongen loopt keurig rustig en braaf mee aan de riem. Hij heeft een schofthoogte van 70 cm. Op 1 mei is hij 6 jaar geworden, maar zijn volgende verjaardag viert hij graag in vrijheid.

  Gaat u samen met deze lieve jongeman een mooie toekomst tegemoet?

  Op onze site kunt u het adoptieformulier downloaden.

   

   

Call Now Button