• 🛠 ⚠️ DEZE PAGINA IS UNDER CONSTRUCTION. VOOR VRAGEN, INTERESSE/-ADOPTIE-AANVRAGEN OF BESTELLINGEN VAN PRODUCTEN MAG U EEN MAIL STUREN NAAR GALGOPROJECT@GMAIL.COM OF BEL ONS VIA +31 6 29 06 48 89 ⚠️ 🛠

 • Donateur of Sponsoring.
  Wordt u donateur of sponsor van GalgoProject en help ons om de Galgo's een gezicht en vooral een naam te geven.

  Wilt u uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze organisatie, dan kunt u op diverse manieren samenwerken met GalgoProject. Als donateur of als bedrijf kunt u Galgo Project een warm hart toedragen en de Galgo’s een betere toekomst bieden. Bijvoorbeeld door een actie te organiseren met uw medewerkers, klanten en/of relaties of door middel van financiële ondersteuning.

   

  GalgoProject is geheel afhankelijk van donaties en giften. Omdat we een stichting zijn, waarbij geen geld aan onnodige overheadkosten verloren gaat, is ons beleid om alle donaties op een eerlijke manier direct voor de buitenlandse honden in te zetten. 

  Wij denken graag met u mee over een samenwerking die het beste past bij het karakter en imago van uw bedrijf en onze stichting. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet om u een beeld te geven wat er zoal mogelijk is.

  • Heeft u een bedrijfsfeest of een ander evenement, dan kunt u (een deel van) de giften/opbrengsten overmaken aan Galgo Project.

  • Wanneer uw medewerkers het werk van Galgo Project willen steunen met een donatie, dan kunt u als werkgever dit bedrag verdubbelen.

  • U kunt een banner van GalgoProject op uw website plaatsen.

  • Steun ons asiel: Het van GalgoProject Huellas Puertollano heeft financiële en materiële steun nodig. In overleg kunt u ondersteunen op de manier die u wilt.

  • Sponsor een transport voor een hondje, neutralisatie's of inentingen.

  • Adopteer als team een hond op afstand.

  Mede door de steun van donateurs en sponsoren kunnen wij de projecten realiseren die nodig zijn voor een beter leven voor de Galgo's in Spanje. Help ons het asiel leger te maken, zodat andere Galgo's weer een kans hebben tot adoptie waarvan het asiel een voorportaal, waar ze gebracht kunnen worden door de jager die ze niet meer nodig heeft of waar ze verzorgd kunnen worden als ze mishandeld op straat gevonden worden. Als sponsor krijgt u een vermelding op onze website.

  GalgoProject is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zodat zij geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. Ook betekent dit, dat u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). 

  Donateurs die schenken aan een ANBI zoals GalgoProject, kunnen deze giften aftrekken van de belasting.
  Hoeveel aftrek wordt gegeven, hangt van de soort gift af: deze kan periodiek zijn of eenmalig.
  Wie periodiek - dus diverse jaren achtereen - schenkt aan GalgoProject kan deze schenkingen voor 100% aftrekken via de aangifte inkomstenbelasting. Hiervoor bestaat geen maximum.
  Wel stelt de fiscus een aantal eisen: zo moeten donateurs, om voor 100% aftrek in aanmerking te komen ten minste vijf jaar achtereen ongeveer eenzelfde bedrag overmaken aan dezelfde organisatie.
  Voor periodieke giften geldt geen drempel en geen maximum bedrag.
  Dat is wel het geval bij 'gewone' giften.
  Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen met een minimum van 60,- euro.
  Wat u meer betaald dan dit drempelbedrag, mag u aftrekken.
  Het drempelinkomen is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3, maar zonder uw persoonsgebonden aftrek.
  U mag niet meer aftrekken aan gewone giften dan het maximum: van 10% van uw drempelinkomen.

   

  Schenken aan GalgoProject leuker kunnen we het niet maken.

   

  Bent u geïnteresseerd om donateur te worden of in sponsoring voor GalgoProject en heeft u hier vragen over?
  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op (via het contactformulier bij contact) om de specifieke mogelijkheden voor u als donateur te bespreken of voor uw bedrijf cq. organisatie.
  U kunt ook het onderstaande donatieformulier online invullen.
  Tevens kunt u het donatieformulier downloaden voor uw eigen administratie.

  Wij hebben u nodig … maar vooral de Galgo's hebben u nodig!

 • Donatieformulier online

 • Donatieformulier Galgoproject - online fomulier

  Versturen

 • Kiest u voor maandbetaling? Dan kunt u handmatig op ‘de regel van per jaar’ het bedrag invullen dat u per maand wilt doneren (minimaal € 2,50,-)

 • Dit bedrag zal maandelijks of jaarlijks overgemaakt worden op rekening NL29ABNA0822756269 (BIC ABNANL2A) t.a.v stichting Galgo Project te Ospel.

  Op dit moment hebben wij als stichting nog niet de mogelijkheid om bij onze donateurs te incasseren. 

  Na uw online aanmelding ontvangt u via onze Donatie-en sponsor coördinator Sigrid Verspuij een factuur om te betalen. Jaarlijks ontvangt u een reminder. 

   

  NOOT
  De stichting Galgo Project beoogt geen winstoogmerk en bestaat uit vrijwilligers.
  Galgo Project heeft een samenwerkingsverband met het asiel Huellas Puertollano in Spanje.

 • Klik op het donatieformulier om het te downloaden voor uw eigen administratie.

 • Wij, de honden uit het asiel Huellas Puertollano, danken u voor uw steun en donatie.

Call Now Button